Skip to content

Van inspectie tot nazorg na oplevering

ONZE OPLOSSING

Alle bestrijdingstechnieken komen samen in onze CFT-behandeling

De bedwants is een slimme en taaie rakker. Hij verschanst zich bij voorkeur in slaapruimtes en verstopt zich bij voorkeur in kieren, richels, randen en naden. Hij is gek op matrassen, tapijt en textiel. Bedwantsen bestrijden vraagt om een even minutieuze als rigoureuze aanpak, zodat alle levensvormen van het plaagdier – van eitje tot nimf tot volwassen insect – vernietigd worden.

Hiervoor hanteren onze bestrijdingstechnici de A.A.B-Rodentia-CFT-behandeling. In deze aanpak vallen diverse bewezen bestrijdingstechnieken samen om duurzaam af te rekenen met bedwantsen. Onze bestrijdingsmethode is gericht op verantwoorde, effectieve ongedierteverdelging én op preventie en langdurige beheersing.

Bedwantsen bestrijden? Ga voor een integrale aanpak

Of plan online een afspraak in

We zetten de CFT-behandeling in bij mutatiewerkzaamheden en bij interventies naar aanleiding van vermoedens en meldingen.
Onze integrale aanpak bestaat uit:

 

Chemische behandeling​

De chemische behandeling zorgt voor een onmiddellijk en langdurig effect in de ruimte. We bespuiten oppervlaktes en risicoplekken met een combinatie van werkzame stoffen die we op verschillende momenten toepassen. Hierbij ligt extra nadruk op naden, kieren en andere risicoplekken. Door deze aanpak bestrijden we ook bedwantsen, eitjes en larven die in eerste instantie niet in contact komen met het middel. De combinatie van bestrijdingsmiddelen en de opeenvolgende behandelingen verhoogt de effectiviteit. Dankzij de toepassing van verschillende middelen vergtoten we de effectiviteit en verkleinen we de kans op resistentie.

Fysische behandeling​

De tweede stap in onze methode van bedwantsen bestrijden is de fysische behandeling. Deze is onder meer gericht op het detecteren, openleggen en ontnemen van schuilplekken. We besteden minutieus aandacht aan naden, kieren en alle andere soorten schuilplekken waarvan we uit ervaring weten dat ze een risico vormen. Met zware, industriële stofzuigers maken we alle oppervlakken vrij van vuil en ongedierte en we kitten de schuilplekken dicht. Als de situatie dat vereist, demonteren we plinten, elektra-wandkastjes, rozetten, enzovoorts. Uiteraard zorgen we voor professioneel herstel en voeren we eventuele vervangingswerkzaamheden uit.

Temperatuurbehandeling​

De temperatuurbehandeling bij bedwantsen bestrijden is gebaseerd op extreme verandering in temperatuur van de ruimte waarin bedwantsen zijn aangetroffen. Ook kleding en inboedels stellen we bloot aan temperatuurveranderingen voor een effectieve vernietiging van het ongedierte. Bij extreme warmte of extreme kou kan de bedwants niet overleven. We gebruiken krachtige hittebronnen en vrieskamers. Met vriesspuitinstallaties en stoommachines behandelen we alle mogelijke oppervlakken en naden en kieren.

Duurzaam bestrijden, slim weren

Of plan online een afspraak in

Effectief bedwantsen bestrijden – voor wie?

Bedwantsen bestrijden is een specialisme binnen de totale ongediertebestrijding. A.A.B-Rodentia voert dit specialisme uit voor iedereen die verantwoordelijk is voor verhuur van woningen en de veiligheid en het wooncomfort van huurders/bewoners. Daarnaast leveren we maatwerk aan verhuurders van tijdelijke ruimten als hotels en airbnb’s en verlenen we dikwijls ondersteuning aan collega-bedrijven die actief zijn in facilitaire dienstverlening en/of ongediertebestrijding.

Verhuurders​

Woningcorporaties, (deel)gemeenten, verhurende makelaars, kamerverhuurders. Diensten: mutatiewerkzaamheden, acute bestrijding, inspecties en inventarisaties, preventieplannen.

Accommodatieverhuur​

Hotels, airbnb’s, pensions, huisvesting arbeidsmigranten, recreatieparken. Diensten: inspecties, acute bedwantsen-bestrijding, periodieke inspecties en reiniging, bestrijdings- en preventieplannen.

Facilitaire dienstverleners /ongediertebestrijders

Inzet van specialistische kennis en bedwantsen-bestrijdingstechnici ter ondersteuning van mutatiewerkzaamheden en bijzondere projecten.