Skip to content

Van symptoombestrijding naar beheersing

DE NUMMER ÉÉN IN PLAAGDIERMANAGEMENT

Al meer dan 35 jaar legt A.A.B -Rodentia zich toe op het weren van knaag- en plaagdieren. Sinds 15 jaar werkt A.A.B -Rodentia zonder het gebruik van rodenticiden. Dankzij deze ervaringen met IPM en in nauwe samenspraak met woningcorporaties, gemeenten en verhurende makelaars tekenen we voor duurzame oplossingen op maat – oplossingen met een unieke houdbaarheidsdatum.

We denken out of the box. En we wijken af van gebaande paden om voor onze klanten en hun huurders de beste resultaten te realiseren. Onze specialisten trekken de deur niet eerder achter zich dicht dan wanneer de klus geklaard is en de kans op herhaling is geëlimineerd.

Zo houden we ratten en muizen samen buiten de deur

Of plan online een afspraak in

Methodisch en effectief in bestrijding en preventie

In overeenstemming hiermee hanteert A.A.B -Rodentia de IPM-methode, als vastgelegd in het Handboek IPM-Knaagdierbeheersing (HIK). De speerpunten van deze methode zijn al meer dan 15 jaar in onze werkwijze geïmplementeerd:

Duurzaam bestrijden, slim weren

Of plan online een afspraak in

Volgens de IPM-methode is de inzet van chemische bestrijdingsmiddelen alleen een optie als laatste redmiddel, als andere maatregelen niet werken. A.A.B -Rodentia is gecertificeerd om dergelijke middelen te gebruiken. Onze specialisten zijn hier speciaal voor opgeleid en blijven bij de les voor wat betreft nieuwe richtlijnen, kaders en producten.

Plaagdieren? We denken actief met u mee

De specialisten van A.A.B -Rodentia helpen u bij het opstellen van een integraal bestrijdings- preventieplan, afgestemd op uw specifieke locatie(s). Overeengekomen werkzaamheden voeren we strikt volgens planning uit en met heldere rapportages houden we u op de hoogte van acties en resultaten. We denken actief mee en maken ons sterk voor de veiligheid en het wooncomfort van uw bewoners. Een afspraak maken kost niets. U wordt er wel veel wijzer van.