Skip to content

ONE-STOP-SHOP VOOR PLAAGDIERPREVENTIE EN – BESTRIJDING

VERMIJDEN IS BETER DAN BESTRIJDEN!

Plaagdieren vormen een toenemende bedreiging voor de hygiëne en gezondheid. De opmars van ratten en muizen is zorgwekkend. Om die opmars te stuiten, is een structurele aanpak vereist. Bedwantsen verstoren steeds vaker de nachtrust van huurders.

Ook deze plaag vraagt om kennis van zaken en doelgerichte actie. Kakkerlakken, houtworm, wespen, ze horen niet thuis in de woon-, werk- en leefomgeving. En nieuwe risico’s liggen op de loer. Zo duiken in Nederland steeds vaker invasieve exoten op. Ook deze dreigingen vereisen een effectieve aanpak..

BEL VOOR EEN STRUCTURELE OPLOSSING

Of plan online een afspraak in

Van ad hoc ongediertebestrijding naar structurele preventie

Al meer dan 30 jaar legt ons familiebedrijf zich toe op het verdelgen van plaagdieren en het reinigen van besmette locaties. Dat doen we nog steeds. Met moderne, milieuvriendelijke middelen en technieken. Volgens strenge overheidsrichtlijnen en kwaliteitsnormen. Sinds de overlast door plaagdieren toeneemt, verschuift het accent in ongediertebestrijding naar preventie. Met de juiste aanpak houden we woningen en appartementen vrij van schadelijke plaagdieren en insecten.

One-stop-shop

Bij A.A.B-Rodentia gaat het bestrijden van plaagdieren al jaren hand in hand met het vermijden van overlast en het treffen van preventieve maatregelen. Woningcorporaties, gemeenten en verhuurbedrijven waarderen de efficiëntie van onze one-stop-shop-formule enorm. Dit is waarmee we onze klantrelaties voor 100% ontzorgen:

Veiligheid heeft prioriteit

Van het eerste locatiebezoek en inspecties tot de laatste bestrijdings- en sloop- en renovatiewerken: bij alles wat we doen ligt de prioriteit op veiligheid. We voeren onze werkzaamheden uit volgens strenge veiligheids- en hygiënevoorschriften. Met een scherp oog voor de eigenschappen en gedragingen van plaagdieren, garanderen we dat ziektekiemen zich niet verspreiden.

Geef ratten en muizen het nakijken

Stedelijke woongebieden zijn een luilekkerland voor ratten en muizen. Zonder rigoureus op te treden, dreigt in grote delen van Nederland een knaagdierenplaag. Op veel plekken is daar al sprake van. We zetten hier in toenemende mate teams voor in die woning- en appartementencomplexen ‘knaagdier-proof’ maken – van de fundering tot aan de nok. We bouwen letterlijk blokkades voor ratten en muizen.

Inzet van interventie- en mutatieteams op maat

Ervaren specialisten analyseren ter plaatse wat nodig is om locaties ongediertevrij te maken en te houden. Op basis daarvan stellen we op maat interventie- en mutatieteams samen. Als de situatie dat vraagt, komen er vaklieden mee met aantoonbare ervaring in sloop- en bouwwerkzaamheden. We gaan aan de slag en leveren het object schoon op. U hoeft geen derden in te schakelen. Bij A.A.B-Rodentia hebben we letterlijk alle kennis en competenties in huis om woonfaciliteiten weer snel verhuurbaar en bewoonbaar te maken en problemen met plaagdieren definitief op te lossen.

Sloop- en bouwwerkzaamheden

Als ervaren professionals zijn we bekend met het gedrag van plaagdieren. We weten hoe ze binnenkomen en waar ze zich verschansen. Dus weten we ook welke bouwkundige voorzieningen de kans op ongedierte elimineert. Sloop- en bouwwerkzaamheden voeren we met eigen vakmensen uit. Zodat wij zeker weten dat we realistische risico’s terugdringen en de juiste barrières bouwen. U hoeft dus geen extra aannemer in te huren voor sloop- en bouwwerkzaamheden als:

Ongediertepreventie en -bestrijding:
Een gezamenlijke verantwoordelijkheid

Of plan online een afspraak in

Ongedierte in en om het huis bezorgt uw huurders meer dan overlast. Kakkerlakken, vlooien en teken kunnen huidklachten en allergische reacties veroorzaken. Huisstofmijten en bedwantsen verstoren de nachtrust en brengen gemene bulten teweeg. Muizen,ratten en duiven brengen ziektes over en jagen mensen de schrik op het lijf.

Bovendien leidt de ontdekking van ongedierte tot schaamte en schuldgevoelens. Dat brengt voor verhuurders de verantwoordelijkheid met zich mee om overlast te verhelpen en te voorkomen. Namens u committeren wij ons aan die verantwoordelijkheid.

Meer weten over onze integrale aanpak van plaagdieren? Bel 020 6765909, maak een afspraak met een van onze specialisten, of vraag een offerte aan. Dat kan online.